Fotograf Grim studie | Mode-, portræt- & Reklamefotograf Århus

INFO

INFO

Professionel fotograf i Århus C


Grim studie elsker mennesker!


LYNfabrikken

LYNfabrikken

Reklamefotograf

Grim studie opstod som en drøm om at skabe et professionelt fotostudie med plads til at være sig selv, lidt dårlig humor og en masse lækre billeder. Navnet skulle være ironisk og samtidig noget folk ville huske og smile lidt ad.

Her blev Grim studie født - klar til at omfavne verdenen med smukke billeder. 

Grim studie fotografere mennesker

Vores slogan er "grim studie elsker mennesker", fordi det er det, vi gør. At arbejde med mennesker og fotografere dem er det fedeste i verden, og det vil jeg blive ved med! Det er selvfølgelig også derfor, at jeg arbejder så meget med mode og portrætter.

Modefotograf i hjertet af Århus

Århus er en by i rivende udvikling, hvor mulighederne er uendelige, og især inden for mode sker der ting og sager. Så det er ikke en tilfældighed at fotostudie skulle være placeret i Århus C. En by med masser af kærlighed og hvor der er plads til specialister inden for alle områder.

Behovet for bedre visuel content er eksploderet i takt med at mere og mere business ligger online, og her er jeg med helt fremme og følger med i de nyeste trends inden for fotografering, så jeg kan tilbyde mine kunder den helt rigtige løsning til lige netop deres behov.   

Portræt billeder

Indenfor portrætter arbejder jeg med erhvervsportrætter, som fx. CV eller LinkedIn portrætter, businessportrætter i et givent miljø eller situationsbilleder af firmaets ansatte, kunder eller noget helt tredje, til fx. hjemmesider eller brochurer. Jeg løser næsten alle opgaver inden for erhvervsfotografering og reklamefotografering.  
 
 

Fotostudie i Århus C

Grim studie har kontor og studie på LYNfabrikken Vestergade 49B, Århus C sammen med 40 andre selvstændige indenfor en bred vifte af brancher; grafikkere, tekstforfattere, 3D animatorer, hjemmesideprogrammører, kunstnere, headhunters, entertainere, app-udviklere mm.
Det giver et stort netværk af samarbejdspartnere, som kan være behjælpelige med alverdens opgaver.

Jeg låner/booker fotostudiet gennem LYNfabrikken. LINK
Studiet er ca. 200m2 og er bygget op i bedste New Yorker stil, med Te-køkken og bad.
Der er både mulighed for at skyde i ren dagslys, bygge fede kulliser eller skyde på baggrundsruller.

Fotostudiet på LYNfabrikken

Fotostudiet på LYNfabrikken

Martin Laugesen

Martin Laugesen